Someren

Someren 2

Opnieuw vormt zich in Someren een groep enthousiaste jonge mensen, een collectief waarbinnen in particulier opdrachtgeverschap woningen ontwikkeld worden.

 • aantal:14
 • opgeleverd in:mei 2013

Nog een keer!

Na het eerste succesvolle CPO project in Waterdael III te Someren bleek er voldoende belangstelling te bestaan voor een tweede CPO project. Opnieuw vormt in Someren een groep enthousiaste jonge mensen een collectief waarbinnen ieder afzonderlijk opdrachtgever is. De starters profiteren van de gemeenschappelijke voordelen en kunnen naar eigen wensen hun woningplattegronden samenstellen. Alleen de woningdiepte ter plaatse van de verdieping en zolder hebben een vaste maat. De breedte van de woning kan naar eigen behoefte worden gekozen.

Op deze locatie zijn verschillende type woningen gebouwd. Deze bandbreedtes geven een indicatie van wat er gerealiseerd is.

   
 • kavel

  159m2m2

  tot

  297m2m2

 • inhoud

  362m3m3

  tot

  631m3m3

 • beukmaat

  6,3mm

  tot

  6,45mm

 • prijs

  €€176.000

  tot

  €€270.000

Grote diversiteit

Bij het ontwerpproces van de woningen is in verschillende rondes in individuele gesprekken het schetsplan van de woningen tot stand gekomen. Deze werkwijze heeft een divers project opgeleverd. Er zijn twee-onder-één-kap woningen en rijwoningen. Er is geen plattegrond hetzelfde en ook de gevels van de in totaal 14 woningen zijn compleet verschillend. Keuken voor of achter, wel of geen aanbouw of garage, plaats en grootte van verblijfs- en verkeersruimten en de plaats van de trap. Individuele wensen van kopers/bewoners zijn in de plattegronden verwerkt.
Om je een idee te geven wat er hier gerealiseerd is zijn hier wat voorbeelden te zien van de mogelijkheden.