Someren

Someren 4

Na het overweldigende succes van Someren 1, 2 en 3 zijn we doorgegaan met Someren 4

 • aantal:15
 • opgeleverd in:februari 2016

Dorpse Sfeer

Ook dit 4e CPO project ligt in Waterdael III te Someren; de nieuwste wijk van Someren-Dorp gelegen aan de oostkant van de kern. Een bijzondere wijk, met een karakteristieke, dorpse sfeer die wordt gekenmerkt door een centrale groene ruimte en een hoog afwerkingsniveau van de openbare ruimte. De eigentijdse woningen zijn populair onder starters en jonge gezinnen. Naast een goede woonomgeving ligt deze ideaal ten opzichte van diverse uitvalswegen.

Op deze locatie zijn verschillende type woningen gebouwd. Deze bandbreedtes geven een indicatie van wat er gerealiseerd is.

     
 • kavel

  130m2

  tot

  500m2

 • inhoud

  350m3

  tot

  435m3

 • beukmaat

  4.8m

  tot

  7m

 • prijs

  €137.500

  tot

  €297.000

Binnen dit project werken we samen met een aantal partners.

Cultuur en gezelligheid binnen handbereik

Ook voorzieningen als kinderdagverblijven, een peuterspeelzaal, basis- en middelbare scholen, sportvoorzieningen, een plantsoen, speelweide, bos, natuur en een park liggen op loopafstand. De basisschool is via een centraal vrij liggend voet/fietspad ook voor de jongste verkeersdeelnemers veilig te bereiken. Someren is gelegen in Noord-Brabant, op het kruispunt van België en Limburg. Binnen no time kun je genieten van de voordelen die deze diverse culturen te bieden hebben. Wandelen in de Limburgse heuvels, een Belgisch biertje drinken in het gemoedelijke buurland of gewoon genieten van de Brabantse gezelligheid; alle mogelijkheden liggen binnen handbereik. Someren heeft een actief verenigingsleven. Hiernaast kun je cultureel genieten in De Ruchte en De Donck, de twee theaters van Someren. Ook in het nabijgelegen Asten is een uitgebreid aanbod; van musea en horecagelegenheden tot wandel- en fietsroutes.

Prachtige plek

Op deze mooie plek te midden van de natuurgebieden Somerense Heide, Lieropse en Strabrechtse Heide en De Groote Peel kun jij samen met andere je eigen betaalbare woning ontwikkelen en je woonplek helemaal maken zoals jij dat wilt. Wonen te midden van het groen, met alle voorzieningen en steden als Eindhoven en Helmond binnen handbereik. Een ideale combinatie van de luxe van nieuwbouw met de gezelligheid van een dorp.
Om je een idee te geven wat er hier gerealiseerd is zijn hier wat voorbeelden te zien van de mogelijkheden.