Iedereenkanbouwen | Veghels Buiten
 
 

Veghel

Veghels Buiten

Status:
* Plattegronden en gevels ontworpen.
* Achtervang geregeld.
* Aannemer geselecteerd.
* Overeenstemming inzake beeldkwaliteit.
* Bouwvergunning aangevraagd.
* Alle kavels zijn verkocht.

 • vrije plaatsen:0 van 12
 • beoogde start:maart 2016
 

Je wilt groter wonen. Of juist kleiner. Of in een andere omgeving of buurt. Anders dan anders. Veghels Buiten is een woongebied dat in alle opzichten compleet nieuw en anders is. Nieuwe huizen, nieuwe kansen, nieuwe mogelijkheden, een nieuw concept én een nieuwe visie: jij kiest en bepaalt.

Stel je eens voor, een compleet nieuw huis. Helemaal gebouwd en ingericht volgens jouw wensen en jouw smaak. Mooi hè?

Met iedereen kan bouwen krijg jij nu de mogelijkheid om voor een zeer betaalbare prijs, onder deskundige begeleiding tóch je eigen huis te realiseren. Een woning zoals jij wilt, en dat zonder dat je van het hele bouwproces verstand hoeft te hebben. De gemeente biedt met Veghels Buiten een buitenkans om dit mogelijk te maken nu zij een overeenkomst heeft gesloten met iedereen kan bouwen.

Voor dit zelfbouwproject heeft de gemeente grond gereserveerd in buurtschap De Eeuwsels. In dit vlakbij het centrum gelegen buurtschap is ruimte voor 19 huizen.

Zorgeloos bouwen met veel keuzevrijheid

"Wij zien dat veel mensen door alle nieuwe overheidsregelingen tussen wal en schip vallen. Dit project vult dat gat perfect op!"

In het project kiezen zelfbouwers niet alleen zelf de buitenkant en de indeling van hun huis, maar ook de grootte van hun kavel. Wij bieden voor elk wat wils. Zo spelen we optimaal in op de persoonlijke wensen én de portemonnee van toekomstige bewoners. Het aantal huizen en de verkaveling staan dus nog niet vast, maar worden bepaald door de zelfbouwers. En wie het eerst komt, heeft natuurlijk de meeste keuze.

Veel mensen dromen ervan zelf te bouwen maar schrikken vaak van de prijs en de rompslomp. Dit project biedt de mogelijkheid je droom waar te maken zonder dat je van het hele bouwproces verstand hoeft te hebben.

Op deze locatie kunnen verschillende type woningen gebouwd worden. Deze bandbreedtes geven een indicatie van de mogelijkheden.

   
 • kavel

  110.5m2

  tot

  370.5m2

 • inhoud

  350m3

  tot

  635m3

 • beukmaat

  4.8m

  tot

  7.3m

 • prijs

  €175.000

  tot

  €309.000

Wonen in het groen met alle voorzieningen binnen handbereik

Deze prachtige locatie ligt dicht tegen het centrum aan, is kleinschalig van opzet en heeft meteen kwaliteit als het af is omdat het groene landschap eromheen al klaar is. In de buurt van Veghels Buiten vind je tal van voorzieningen. Winkels, scholen sportclubs, kinderopvang, speelplekken....ze zijn nooit ver weg.

Ook natuurgebieden, zoals het prachtig Aa-dal waar je heerlijk kunt vissen, kanoën, wandelen, picknicken en noem maar op, liggen binnen handbereik. Maar het mooiste van Veghels Buiten is natuurlijk dat je midden in het groen wóónt. Je hebt de natuur en recreatie letterlijk om de hoek: het ommetje begint bij je thuis. En dat terwijl uitvalsweg en steden als Uden, Den Bosch en Eindhoven vlakbij liggen.

Ook lekker sporten is in Veghels Buiten geen enkel probleem. Hardlopen, mountainbiken, fietsen (ook op de racefiets), paardrijden, het kan allemaal vlak bij huis. Voor de meeste sporten zijn er verder verenigingen in de buurt, waar je altijd welkom bent. Veghel heeft diverse moderne en goed bereikbare sportcomplexen en sportclubs. Je kinderen kunnen ravotten op de bijzondere speelplekken in Veghels Buiten. Geen standaard speeltoestellen, maar natuurlijke klim- en klautermogelijkheden en plekken om hutten te bouwen, kikkervisjes te vangen of slootje te springen.

Zelfs op gebied van muziek en cultuur blijft Veghel niet achter, er is altijd wel iets te doen. In theater De Blauwe Kei zijn toneel-, muziek- of cabaretvoorstellingen. Je kan naar de film gaan in Industry, een heel bijzondere bioscoop. Of één van de vele creatieve cursussen volgen in het nieuwe cultuurcentrum met allerlei culturele voorzieningen. Leerzaam en leuk voor jong en oud en te vinden op de Noordkade.

Binnen dit project werken we samen met een aantal partners.

Blijf op de hoogte over dit initiatief

Meld je aan voor de nieuwsbrief over dit initiatief en je ontvangt de laatste updates in je mailbox.